Ωρα Κώδικα 2014 – Εκπαιδευτική Εβδομάδα Επιστήμης Υπολογιστών

hoc-greece-2014

Η Ώρα του Κώδικα είναι μια εισαγωγή στην επιστήμη των υπολογιστών διάρκειας μιας ώρας , σχεδιασμένη να απομυθοποιήσει τον κώδικα και να δείξει ότι οποιοσδήποτε μπορεί να μάθει τα βασικά.

Οι  Σχολικοί Σύμβουλοι Πληροφορικής με την αιγίδα του ΥΠΑΙΘ 148023/Γ2 /17-09-2014 στο πλαίσιο δράσεων με τίτλο «Εβδομάδα Πληροφορικής: Ώρα Κώδικα» υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών πληροφορικής στην Ώρα Κώδικα 2014. Δηλώστε εδώ τη συμμετοχή σας και στο  http://hourofcode.com/gr

Κάθε μαθητής θα πρέπει να έχει την ευκαιρία να μάθει την επιστήμη των υπολογιστών. Βοηθά να καλλιεργήσει δεξιότητες επίλυσης, προβλημάτων, λογική και δημιουργικότητα. Ξεκινώντας νωρίς, οι μαθητές θα έχουν ένα θέμελιο για επιτυχία σε οποιαδήποτε σταδιοδρομία του 21ου αιώνα.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί προσκαλείται να συμμετάσχει, να προτείνει εκδηλώσεις ή να συμμετέχει με το σχολείο του και να το δηλώσει στο e-mail gogoulosg@sch.gr, στο δικτυακό τόπο αναφοράς http://cseduweek.wordpress.com/ και στο χάρτη http://hourofcode.com/gr για να προβληθεί πάλι η χώρα μας και φέτος.