Συνάντηση μελών του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ με τους Βουλευτές Δήμα και Γιοβανόπουλο

Τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ, Ν.Σκίκος και Σ.Κωτσάκης σε συνέχεια των συναντήσεων τους με θεσμικούς και πολιτικούς φορείς, συναντήθηκαν με τους Βουλευτές Πύρρο Δήμα και Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο, ενόψει της ψήφισης του Σχεδίου Νόμου «Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία και άλλες διατάξεις».

Στη συνάντηση των μελών του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ με το Βουλευτή Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρο Δήμα, ο οποίος είναι μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και Ειδικός Αγορητής στο συγκεκριμένο Σ/Ν, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ διαβεβαίωσε του κυρίους Σκίκο και Κωτσάκη ότι το κόμμα του θα υπερψηφίσει τις σχετικές διατάξεις. Επιπλέον, ο κύριος Δήμας υποστήριξε ότι η ρύθμιση για την Πληροφορική έπρεπε να είχε πραγματοποιηθεί και θεσμοθετηθεί από πέρσι.

Στη συνέχεια, τα μέλη του ΔΣ της ΠΕΚΑΠ συναντήθηκαν με τον Βουλευτή Ημαθίας κύριο Γιοβανόπουλο, ο οποίος είναι και ο Ειδικός Αγορητής της Κ.Ο. «Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές», στο συγκεκριμένο Σχέδιο Νόμου. Ο κύριος Γιοβανόπουλος εμφανίστηκε θετικός ως προς την ψήφιση του Σ/Ν «Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία και άλλες διατάξεις»